Nasze nowa publikacja pokazująca wykorzystanie termostabilnego białka bakteryjnego PAAI do kontrolowanej oligomeryzacji ligandów została opublikowana przez czasopismo Protein Expression and Purification (Elsevier). Serdecznie gratulacje dla pierwszej autorki, mgr Aleksandry Chorążewskiej oraz dla całego zespołu!!!

Link do publikacji: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1046592824001955?via%3Dihub

Projekt "Zintegrowany Program Rozwoju Uniwersytetu Wrocławskiego 2018-2022" współfinansowany ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Społecznego

NEWSLETTER
Polityka cookies i prywatności

Strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celu niezbędnym do prawidłowego działania serwisu, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkownika oraz statystyk. Wyłączenie zapisywania plików cookies jest możliwe w ustawieniach każdej przeglądarki internetowej, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zapisywanie informacji w plikach cookies należy opuścić stronę.

Przechodzę do polityki prywatności
Return